Låt oss komma i kontakt!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Hasabs Våtrumskassetter är byggda för att kunna renovera:

Snabbt

SÄKERT

Anpassat

Kostnadseffektivt

Vad är våtrumskassett?

En kassett är en komplett enhet som levereras färdigmonterad och som används för att skapa ett vattentätt och fuktsäkert våtrum. Kassetten består av olika delar som är specialkonstruerade för att ge en säker samt mer effektiv lösning för badrumsrenoveringar.

Våtrumskassett för badrum

Att använda våtrumskassetter i badrummet är ett säkert och smart val för en framgångsrik badrumsrenovering. Med kassett undviker du bekymmer med traditionella kakelplattor, fogar och vattenskador. Istället levereras en färdigmonterad enhet som sparar tid och pengar.

Våtrumskassetter är konstruerade för att säkerställa en tät och fuktsäker lösning genom optimal isolering. Du behöver inte oroa dig för vattenskador eller mögelproblem. Dessutom är våtrumskassetten lätt att rengöra och kräver minimalt med underhåll.

Välj Hasabs våtrumskassett för att skapa ett badrum du kommer att älska i många år framöver!

Väl valda material

Kassetterna är utvecklade i samråd med både kunder, installatörer och annan expertis. Väl valda material i alla delar, allt ifrån aluminium i bärande delar till kulörbestämda plastdetaljer ger en produkt som är lätt, stabil, rostfri och användarvänlig både vid installation och service. Olika beklädnader ger unika badrum oavsett val.

Anpassa våtrumskassetten efter din personliga stil

När du väljer en våtrumskassett finns också möjlighet att anpassa utseendet genom olika färger, mönster och texturer för att passa din personliga stil och inredning. Detta ger dig flexibilitet att skapa ett modernt och vackert våtrum som matchar resten av ditt hem.

Tillverkning sker på egen produktionsanläggning

Kassetten konfigureras och anpassas innan tillverkning för att den skall möta beställarens önskemål och krav. Tillverkning sker på vår egen produktionsanläggning vilket skapar kontroll över hela processen.

Leverans sker på önskad tid och plats, allt för att säkerställa en avbrottsfri renovering. Kassetten presterar i alla led, allt från förfrågan till färdigt badrum. Allt detta sammantaget effektiviserar processen på arbetsplats och vi anser att det är ett smart sätt att jobba.

Hasabs kassetter finns i ett antal olika grundutföranden och möjligheterna till ytterligare justeringar och tillägg är goda.

Förenkla stambytet med våtrumskassett

Ett stambyte kan vara en utmanande och kostsam process, men är dina rör i behov av uppfräschning kan ett det vara nödvändigt att byta stammar. Vår våtrumskassett gör stambytet enklare och mer kostnadseffektivt. Då de är förmonterade och har vattentät konstruktion minskar risken för vattenläckage och fuktskador, vilket är särskilt viktigt vid stambytet då avloppsledningarna byts ut och ansluts på nytt.

Så om du överväger ett stambyte i ditt badrum, tänk på att inkludera våtrumskassett för en helhetslösning som ger ett modernt, fuktsäkert och vackert våtrum. Med deras enkla installation och långvariga hållbarhet blir din badrumsrenovering och stambyte till en smidigare och mer tillfredsställande process som uppfyller dina önskemål samt utförande på bästa sätt.

Installera våtrumskassetter

Överväger du en badrumsrenovering eller stambyte, överväg att använda våtrumskassetter för en helhetslösning. Med deras enkla installation och långvariga hållbarhet gör våtrumskassetten din process smidigare och mer tillfredsställande, med ett modernt, fuktsäkert men även vackert våtrum som resultat.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.